top of page

🎁 4 Izvirne Ideje Za Božično Darilo Za Pasjega Starša

Zate smo pripravili kratek seznam štirih idej za izvirno božično darilo, s katerim boš navdušil/a pasjega starša, ki ga boš obdaroval/a. Še bolj pa njenega oz. njegovega psa 😊. Upamo, da ti bo kratek vodič v pomoč!


1. Trajno znižana zimska klasika Dots and spots

Novost iz zadnjih tednov pri Gina's Woofs so izbrani sestavljeni kompleti, ki obsegajo ovratnico in povodec istega dizajna – in smo jih trajno znižali, zato jih sedaj dobiš že 5 % ceneje. In prihraniš za vrednost ene poštnine. Idealno darilo za pasjega starša, če veš, da je ljubitelj/ica vzorcev kot so Pastel jungle, Fever Fetch, Eucalyptica ali zimska klasika Dots and Spots. Izbiraš lahko med vsemi štirimi. Sploh Dots and Spots je unikaten in brezčasen dizajn, ki zagotovljeno pristaja na kožuh vsakega psa. Kombiniraš ga lahko z rutko Dots and Spots. Primeren komplet za prekrasne fotografije na snegu. Poglej tu.




2. Darilni bon 💌

Kaj je boljše od darila, ki si ga lahko prijatelj/ica izbere sam/a? Z Gina's Woofs darilnim bonom lahko razveseliš (izbirčnega 😊) pasjega starša za praznike. Izbereš lahko darilni bon v vrednosti 10 €, 20 €, 25 €, 50 € in 100 €. Kupon ti bomo takoj po nakupu poslali po e-pošti. Enostavno ga lahko naprej posreduješ osebi, ki jo želiš presenetiti ali pa darilni bon pošljemo po e-pošti direktno na izbran e-poštni naslov ;). Tu izberi želeno vrednost.




3. Božična rutka XMAS

Ali se vsako leto potrudiš za izvirno božično družinsko fotografijo? Letos ti lahko pomagamo tudi mi - tudi za tvojo idilično družinsko božično fotografijo smo pripravili božično serijo rutk. Gina's Woofs pralna in obstojna, ročno šivana rutka je nežna na otip, vpadljiva na pogled in prijetna za nošenje. Zanjo še vedno velja brezplačna dostava s kodo XMAS. Klik, klik.




4. Povodec Fern Dark Blue

Če je prijateljica nedavno postala pasji starš in njen štirinožec še pridno raste, je morda varna izbira za božično darilo povodec, ki ustreza vsem pasmam in velikostim psom 😊. Izbiraš lahko med vsemi desetimi vzorci, ki so v izložbi Gina's Woofs. Še posebej prazničnega izgleda je v modro-zlati barvi povodec Fern Dark Blue. »Oceanske modrine« je le še nekaj kosov, ovratnice pa so že razprodane. Ulovi svojega.




bottom of page