top of page

Ali moj kuža potrebuje ID obesek?

V zadnjih letih je veliko govora o ID obeskih za pse in njihovi vlogi pri varovanju naših kosmatih prijateljev. Čeprav so ti majhni kovinski obeski lahko videti preprosto, nosijo velik pomen in lahko rešijo življenje vašega psa. V tem blogu bomo raziskali, kaj so ID obseki za pse, zakaj so pomembni ter kako izbrati in uporabljati pravega za vašega ljubljenčka.

Kaj so ID obseki?

ID obeski za pse so majhni kovinski obeski, ki jih psu pritrdimo na ovratnico. Običajno so v obliki kroga z ilustracijo ali kosti z imenom psa ter vsebujejo osnovne informacije, kot so ime psa, telefonska številka in naslov lastnika. Ti obeski so kot osebna izkaznica za vašega psa in lahko pomagajo tistim, ki naletijo na vašega izgubljenega psa, da ga vrnejo nazaj v varno okolje doma.



Zakaj so pomembni?

1. Varnost: Če se vaš pes kdaj izgubi ali zbeži, lahko ID obesek pomaga tistim, ki ga najdejo, da ga vrnejo nazaj v varno okolje doma. S kontaktnimi informacijami na obesku lahko hitro stopijo v stik z vami, da se dogovorite za vrnitev psa.

2. Zakonodaja: V mnogih državah je zakonsko obvezno, da imajo vsi psi, ki se gibljejo izven domačega dvorišča, na sebi ID obesek s podatki lastnika. To zagotavlja varnost in odgovornost lastnika.

3. Hitra Identifikacija: ID obeski omogočajo hitro identifikacijo psa, zlasti če se izgubi v gneči ali v neznanem okolju. S pravimi informacijami lahko tisti, ki naletijo na psa, takoj vedo, komu pripada.


Gina's Woofs personalizirani ID obeski

Gina's Woofs ponosno predstavlja svojo linijo personaliziranih pasjih obeskov, ki združujejo funkcionalnost, slog in varnost. Naši obeski so oblikovani v obliki kroga z ilustracijo ali v obliki klasične kosti z imenom psa ter so na voljo v dveh velikostih: XS/S za manjše pse in M/L za večje pse.




Zakaj izbrati naše obeske? Poleg brezhibne izdelave in trpežnosti, ponujamo tudi BREZPLAČNO graviranje. To pomeni, da lahko na obesek graviramo ime vašega psa, vašo telefonsko številko in naslov. Tako bo vaš kuža vedno varno opremljen s ključnimi kontaktnimi informacijami, če bo na sprehodu kam zašel.


Naročite svoj personalizirani pasji obesek z imenom, telefonsko številko in naslovom že danes ter poskrbite za varnost svojega najboljšega prijatelja!

bottom of page