top of page

Utrinki s prvega dogodka Pets & Plants Party 😍🐾🪴.

Poglej video in nekaj foto utrinkov z našega prvega dogodka Pets & Plants Party, ki smo ga organizirali v Ljubljani, v soboto, 24. junija, z ekipo iz podjetja Džungla Plants.


Ne moremo verjeti, koliko vas je prišlo. In kako smo veseli, da smo vsakega izmed vas lahko spoznali.



Delfina Fiegl Foto je sredi Džungle postavila prav poseben kotiček, v katerem ste se lahko v edinstvenem ambientu brezplačno fotografirali s svojim kužkom 📸. Predstavljaj si deževni pragozd, večmetrske zelene rastline, pod njimi pa ti in tvoj kuža. SREDI LJUBLJANE. Pozabi na razglednice z Italije. Tu so nastale najlepše razglednice tega poletja.



Ob 11. uri smo v Džunglo pripeljali veterinarja dr. vet. Leona Koršiča in Laro Soban iz ekipe LEONVET. Pogovorili smo se o resnih strokovnih temah. Predvsem o nevarnostih v naravi in doma za pse. O zastrupitvah, simptomih, pravilnem prepoznavanju in ukrepanju. Slišali smo tudi kakšno zanimivo zgodbo iz veterinarske ordinacije. In odgovorili vašim konkretnim vprašanjem in situacijam.




V sobotnem dopoldnevu smo kreativnost prebudili z Julio & Lukom iz JUKA POTTERY. Veliko vas je prišlo na walk-in delavnico oblikovanja iz gline in si ustvarilo svoje podstavke za rastline in lonce za vodo za psa. Nekdo si je naredil tudi posodo za humus ☺️.



Džungla plants nas je prijazno gostila in pripravila velik izbor živalim prijaznih rastlin. Na koncu dneva smo izžrebali tudi srečne nagrajence nagradne igre, ki so prejeli: 1x Gina's Woofs povodec 1x Džungla živalim prijazno rastlino 1x mesečno zalogo hrane za pse Prins 1x bon za fotografiranje kužka pri Delfina Fiegl Foto



Odzivi udeležencev so neverjetni. Tudi sami smo tako navdušeni nad dogodkom, da ga bomo definitivno ponovili.

Se vidimo na naslednjem?



bottom of page