top of page

Torbica za priboljške

Gina's Woofs Cosmo PET Awards zmagovalec 2022.png

Vse za sprehod
v eni torbi.

Funkcionalna modna torbica, v kateri shraniš telefon, pasje priboljške in 15 ostalih pripomočkov.

XSS (2).png

1

SNEMLJIV IN PRALEN ŽEP

2

PASOVA IZ KOLEKCIJE

3

NAČINI NOŠENJA

4

DOSTOPNI ŽEPI

15+

PREDMETOV V ENI TORBI

Trije načini nošenja:

Brez vonja po pasjih priboljških.

Notranji žep za shranjevanje mokrih in suhih priboljškov je snemljiv in pralen, zato ga lahko po vsaki uporabi enostavno očistiš in se izogneš morebitnim neprijetnim vonjavam.

Odlična za šolanje psa.

Si s svojim kužkom ravno sredi šolanja, te to v kratkem še čaka ali so pri vama dnevni treningi že stalna rutina? Torbica s praktično zasnovo in priročnim dostopom do priboljškov je tvoj nepogrešljiv pomočnik pri šolanju in treningu. Vanjo lahko shraniš vse najpomembnejše pripomočke za šolanje: priboljške, kliker, vrečke za kakce, igračo, posodico in svoje osebne predmete.

Gratis dodaten pas iz kolekcije.

Pri nakupu torbice ti podarimo dodaten pas: prvi je v klasični črni za vse priložnosti in modne okuse, drugega si izbereš sama. Z vzorcem iz naših kolekcij, da bo tudi torba skladna s tvojo Gina's Woofs pasjo opremo. Narejen je za udobje: iz širokega traku, ki ne reže v ramena. Je tudi enostavno snemljiv, pri strani lahko obesiš igračo ali pripneš flaško z vodo.

XSS_edited.png

gratis

Torba, ki ljubi vse vremenske razmere.

Vemo, kako pogosto se zgodi, da te na sprehodu ujame dež, zato je Gina's Woofs torba narejena iz vodoodpornega najlona, ki bo na zunanji površini ujel dežne kaplje. Res je trdoživa, ampak vseeno priporočamo, da se z njo ne potapljaš.

15 predmetov v torbi in še ostaja prostor.

V torbi smo shranili: telefon, ključe, denar, slušalke, labelo, robčke, očala, povodec, ovratnico, vrečke za kakce, rutko, žogico, priboljške, igračo obroč in dodaten pas za torbo. In še je ostal prostor za nekaj predmetov. Torba je zasnovana tako, da si jo lahko organiziraš po svojih željah in potrebah. 

Dimenzije, material in nega

Torbica: 21 x 15  x 6 cm

Pas iz kolekcije: 77 - 117 cm (na ali čez ramo)

Črn pas: 60 - 88 cm (za okrog pasu)

Material: najlon, poliester

Nega: ročno pranje

Vrečke vedno pri roki.

Zaradi posebnega stranskega mrežastega žepka, bodo tvoje skrbi o pozabljenih vrečkah za kakce odveč. Z Gina's Woofs torbo se boš na sprehod odpravil/a vedno pripravljen/a.

Izberi svojo!

TORBC