JB7_1352.jpg

NOVO!

Torbica za sprehod.

Vse za sprehod
v eni torbi.

Funkcionalna modna torbica, v kateri lahko hranite telefon, pasje priboljške in 15 ostalih pripomočkov.

Izdelek brez naslova (4).png
JB7_1435.jpg

1

SNEMLJIV IN PRALEN ŽEP

2

PASOVA IZ KOLEKCIJE

3

NAČINI NOŠENJA

4

DOSTOPNI ŽEPI

15+

PREDMETOV V ENI TORBI

Trije načini nošenja:

Brez vonja po pasjih priboljških.

Notranji žep za shranjevanje mokrih in suhih priboljškov je snemljiv in pralen, zato ga lahko po vsaki uporabi enostavno očistiš in se izogneš morebitnim neprijetnim vonjavam.

Gina's Woofs torbica.gif
Gina's Woofs torbica za priboljške (5).png

Odlična za šolanje psa.

Si s svojim kužkom ravno sredi šolanja, te to v kratkem še čaka ali so pri vama dnevni treningi že stalna rutina? Torbica s praktično zasnovo in priročnim dostopom do priboljškov je tvoj nepogrešljiv pomočnik pri šolanju in treningu. Vanjo lahko shraniš  vse najpomembnejše pripomočke za šolanje: priboljške, kliker, vrečke za kakce, igračo, posodico in svoje osebne predmete.

Gratis dodaten pas iz kolekcije.

Gina's Woofs - torbica za priboljške.png

Pri nakupu torbe vam podarimo dodaten pas: prvi je v klasični črni za vse priložnosti in modne okuse, drugega si izberete sami. Z vzorcem iz naših kolekcij, da bo tudi torba skladna z vašo Gina's Woofs pasjo opremo. Narejen je za udobje: iz širokega traku, ki ne reže v ramena. Je tudi enostavno snemljiv, pri strani lahko obesite igračo ali pripnete flaško z vodo.

TORBICA (1).png

gratis

Gina's Woofs torbica za priboljške (9).png

Torba, ki ljubi vse vremenske razmere.

Ni slabega vremena, je samo slaba oprema. Vemo, kako pogosto se zgodi, da nas na sprehodu ujame dež, zato je Gina's Woofs torba narejena iz vodoodpornega najlona, ki bo na zunanji površini ujel dežne kaplje. Res je trdoživa, ampak vseeno priporočamo, da se z njo ne potapljate.

15 predmetov v torbi in še ostaja prostor.

V torbi smo shranili: telefon, ključe, denar, slušalke, labelo, robčke, očala, povodec, ovratnico, vrečke za kakce, rutko, žogico, priboljške, igračo obroč in dodaten pas za torbo. In še je ostal prostor za nekaj predmetov. Torba je zasnovana tako, da si jo lahko organizirate po svojih željah in potrebah. 

Gina's Woofs-torbica.gif
TORBICA (4).png

Dimenzije, material in nega

Dimenzije torbice: 21 x 15  x 6 cm

Dimenzije pasu: 77 - 117 cm

Material: najlon, poliester

Nega: ročno pranje

Vrečke vedno pri roki.

Zaradi posebnega stranskega mrežastega žepka, bodo tvoje skrbi o pozabljenih vrečkah za kakce odveč. Z Gina's Woofs torbo se boš na sprehod odpravil/a vedno pripravljen/a.

TORBICA.png

Število kosov je omejeno.