top of page

Kdo stoji za podjetjem Gina's Woofs?

Gina's Woofs zgodba se je začela iz enostavne želje. Jana je na sprehodih s čudovito belo samojedko Gino začela pogrešati barve. Ko je ugotovila, da v Sloveniji ne obstaja ponudnik opreme, ki bi zadovoljil njeno željo po edinstvenosti, je začela snovati in risati svoje vzorce, ki bi jih nekoč tudi materializirala.


Nato se je avgusta 2020 pripetil nesrečen splet okoliščin in izguba Gine. Dogodek je spodbudil, da v spomin na Gino, Janino idejo s partnerjem Matjažem tudi realizirata. Združila sta dolgoletna oblikovna, kreativna in poslovna znanja. Po nekajmesečnem raziskovanju, šivanju, oblikovanju in testiranju sta razvila prvo linijo Gina's Woofs opreme.

 

Gina's Woofs je tako nova slovenska blagovna znamka opreme za pse in njihove skrbnike, ki obožujejo sprehode v stilu. Ovratnice in oprsnice iz mehkega poliestra z nastavljivim obsegom so primerne tako za velike kot za majhne pse, povodci pa so ravno prave dolžine za vsakodnevne sprehode in primerni za učenje novih trikov na izletih v naravi. Torbica za sprehode je oblikovana z mislijo na vse potrebe med sprehodom s psom. Izdelana je iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in odpornost na vsakodnevno uporabo. Torbica je prostorna, s številnimi predeli in žepi, ki omogočajo shranjevanje vseh potrebnih pripomočkov, kot so priboljški, vrečke za pasje iztrebke, ključi in mobilni telefon.

 

Gina's Woofs oprema je nastala v spomin na nedokončana raziskovanja sveta barv z Gino, z navdihom in pomočjo nove pasje prijateljice Murf, avstralske ovčarke, ki se je ekipi pridružila kot vodja testiranja novih izdelkov.


Pri Gina's Woofs verjamemo, da je oprema za pse lahko veliko več kot le funkcionalnost. Gre za izražanje stila, osebnosti in ljubezni, ki jo deliš s svojim kužkom. Gina's Woofs je tukaj, da naredi tvoje sprehode še bolj posebne, zabavne in nepozabne.

bottom of page