top of page

Kdo stoji za podjetjem Gina's Woofs?

Gina's Woofs zgodba se je začela iz enostavne želje. Jana je na dolgih sprehodih s čudovito belo samojedko Gino začela pogrešati barve. Našla jih ni pri nobenem ponudniku pasje opreme, zato je Jana, grafična oblikovalka po stroki in kreativna vizualka po duši, začela snovati in risati svoje vzorce, ki bi jih nekoč tudi materializirala.


Nato se je pripetil nesrečen splet okoliščin in izguba Gine. Dogodek je spodbudil, da v spomin na Gino, Janino idejo s partnerjem Matjažem tudi realizirata. Združila sta dolgoletna oblikovna, kreativna in poslovna znanja. Po nekajmesečnem raziskovanju, šivanju, oblikovanju in testiranju sta razvila prvo linijo Gina's Woofs opreme.

Gina's Woofs je tako nova slovenska blagovna znamka opreme za pse in njihove skrbnike, ki obožujejo sprehode v stilu. Ovratnice iz mehkega materiala z nastavljivim obsegom so primerne tako za velike kot za majhne pse, izjemno lahki povodci pa so ravno prave dolžine za vsakodnevne sprehode in primerni za učenje novih trikov na izletih v naravi.

Gina's Woofs oprema je nastala v spomin na nedokončana raziskovanja sveta barv z Gino, z navdihom in pomočjo nove pasje prijateljice Murf, avstralske ovčarke, ki se je ekipi pridružila kot vodja testiranja novih izdelkov.

Gina's Woofs  |  Jana, Matjaž in Murf

bottom of page