top of page

Politika zasebnosti

Upravitelj spletne trgovine GINAS WOOFS, Matjaž Kljajić, s.p. je v skladu z  Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja spletne trgovine GINA'S WOOFS, se zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek,

  • naslov s poštno številko,

  • e-mail (ki je hkrati tudi uporabniško ime),

  • telefonsko številko,

  • geslo v šifrirani obliki,

  • ostale podatke, vnešene v obrazce v spletni trgovini GINA'S WOOFS. 

Za točnost podatkov, ki jih uporabniki vnesete oz. podate, ne odgovarjamo. Kontaktne informacije uporabljamo le v primeru, ko je potrebno vzpostaviti stik z obiskovalcem in za občasno pošiljanje informativnega gradiva.

Zaradi zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopate do spletnega mesta. Ob začetku obiska, se vsakemu uporabniku dodeli sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Med drugim lahko na vaš računalnik, spletna trgovina GINA'S WOOFS shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (da se prepozna uporabnika ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) in piškotki sistema Google Analytics (analiziranje obiskanosti spletnega mesta).

Na strežnik spletne trgovine GINA'S WOOFS se trajno shranjujejo vsi omenjeni podatki, razen piškotkov. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po krajšem času neaktivnosti. Trajni piškotki pa se shranjujejo na računalnik obiskovalca.

Upraviteljem spletne trgovine GINA'S WOOFS, piškotki omogočajo vodenje evidence o obiskih spletnega mesta, uporabnikom pa omogočajo boljše delovanje spletne trgovine. S to tehnologijo se ne zbirajo osebni podatki o posameznih uporabnikih. Izključni namen tega je izboljšanje vsebin in uporabe portala.

GINA'S WOOFS podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (v našem primeru Pošta Slovenije) bo zaupan le naslov uporabnika, za potrebe dostave. Z uporabnikom bomo po potrebi v stik stopili preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu sicer izrecno ne nasprotuje.

Politika uporabe piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so obiskovalci obveščeni ob prvem obisku spletne strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo obiskovalca za njegovo privolitev. Obiskovalec lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani.

Spletna stran ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

O piškotkih

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran, ko jo obiščete, naloži v vaš spletni brskalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebi za delovanje spletne strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato priporočamo, da v njihovo uporabo privolite.

Upravljanje piškotkov v brskalniku

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, po poteku veljavnosti pa brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletne strani ne bodo delovale pravilno.

oprema za psa

bottom of page