top of page

Iskanje

99 items found for ""

Blog objave (23)

  • Utrinki s prvega dogodka Pets & Plants Party 😍🐾🪴.

    Poglej video in nekaj foto utrinkov z našega prvega dogodka Pets & Plants Party, ki smo ga organizirali v Ljubljani, v soboto, 24. junija, z ekipo iz podjetja Džungla Plants. Ne moremo verjeti, koliko vas je prišlo. In kako smo veseli, da smo vsakega izmed vas lahko spoznali. Delfina Fiegl Foto je sredi Džungle postavila prav poseben kotiček, v katerem ste se lahko v edinstvenem ambientu brezplačno fotografirali s svojim kužkom 📸. Predstavljaj si deževni pragozd, večmetrske zelene rastline, pod njimi pa ti in tvoj kuža. SREDI LJUBLJANE. Pozabi na razglednice z Italije. Tu so nastale najlepše razglednice tega poletja. Ob 11. uri smo v Džunglo pripeljali veterinarja dr. vet. Leona Koršiča in Laro Soban iz ekipe LEONVET. Pogovorili smo se o resnih strokovnih temah. Predvsem o nevarnostih v naravi in doma za pse. O zastrupitvah, simptomih, pravilnem prepoznavanju in ukrepanju. Slišali smo tudi kakšno zanimivo zgodbo iz veterinarske ordinacije. In odgovorili vašim konkretnim vprašanjem in situacijam. V sobotnem dopoldnevu smo kreativnost prebudili z Julio & Lukom iz JUKA POTTERY. Veliko vas je prišlo na walk-in delavnico oblikovanja iz gline in si ustvarilo svoje podstavke za rastline in lonce za vodo za psa. Nekdo si je naredil tudi posodo za humus ☺️. Džungla plants nas je prijazno gostila in pripravila velik izbor živalim prijaznih rastlin. Na koncu dneva smo izžrebali tudi srečne nagrajence nagradne igre, ki so prejeli: 1x Gina's Woofs povodec 1x Džungla živalim prijazno rastlino 1x mesečno zalogo hrane za pse Prins 1x bon za fotografiranje kužka pri Delfina Fiegl Foto Odzivi udeležencev so neverjetni. Tudi sami smo tako navdušeni nad dogodkom, da ga bomo definitivno ponovili. Se vidimo na naslednjem?

  • Oprsnice proti vlečenju Gina's Woofs: Za udobne in nadzorovane sprehode

    Sprehod s psom je eden izmed najboljših načinov, kako preživeti čas s svojim kosmatincem. Vendar pa vlečenje psa med sprehodom lahko povzroči nelagodje in težave. Z oprsnicami proti vlečenju Gina's Woofs pa lahko pridobite udobje in nadzor, ki ga potrebujete. V tem blogu bomo raziskali prednosti naših oprsnic ter kako vam lahko pomagajo uživati v boljšem sprehodu s svojim štirinožnim prijateljem. 1. Udobje in varnost: Oprsnice proti vlečenju Gina's Woofs so oblikovane s poudarkom na udobju in varnosti psa med sprehodom. Izdelane so iz kakovostnih materialov, ki so mehki na dotik in ne povzročajo draženja ali nelagodja na koži psa. Namen oprsnice je porazdeliti pritisk, ki nastane pri vlečenju, po večjem delu prsnega koša, kar zmanjšuje možnost poškodb vratu ali hrbtenice psa. Tako se izognemo nepotrebnemu nelagodju in zmanjšamo tveganje za morebitne poškodbe. 2. Preprečevanje vlečenja: Največja prednost oprsnic je njihova učinkovitost pri preprečevanju vlečenja psov. Ta vrsta oprsnice deluje na principu obračanja psa nazaj proti vodniku, kadar pes poskuša vleči naprej. Sistem zategovanja oprsnice pripomore k usposabljanju psa, da se nauči slediti vodniku in ne vleči naprej. Ta metoda je nežna in človeška ter vodi do postopnega zmanjšanja vlečenja psa. Oprsnica proti vlečenju tako omogoča bolj sproščeno in nadzorovano hojo. 3. Enostavna uporaba: Oprsnice Gina's Woofs so oblikovane tako, da so enostavne za uporabo. Trakove je možno prilagajati tako da se prilegajo različnim velikostim psov. Z zaponko in hitro zapiranjem je oprsnica hitro in enostavno nameščena. Poleg tega so oprsnice opremljene z dodatnimi zankami na sprednji strani za zapenjanje povodca, kar omogoča, da se psa vodi iz več različnih točk. To je še posebej uporabno, če ima vaš pes posebne potrebe pri hoji ali če želite spremeniti smer vodenja med sprehodom. 4. Izbor stilov in velikosti: Gina's Woofs ponuja široko paleto oprsnic proti vlečenju, ki zadovoljujejo različne okuse in potrebe lastnikov psov. Ne glede na to, ali imate majhnega terierja ali velikega prinašalca, boste našli oprsnico, ki ustreza velikosti in slogu vašega psa. Poleg tega so oprsnice na voljo v različnih barvah in vzorcih, kar omogoča personalizacijo in izražanje vašega edinstvenega sloga. Oprsnice proti vlečenju Gina's Woofs so odlična izbira za lastnike psov, ki se srečujejo s težavami vlečenja med sprehodom. Nudijo udobje, varnost, enostavno uporabo in prilagodljivost glede na velikost in slog vašega psa. Z Gina's Woofs oprsnicami lahko uživate v prijetnih sprehodih brez nepotrebnega vlečenja in sprostitev ob zavedanju, da je vaš pes varno in udobno nameščen. Naj tvoj kuža preizkusi Gina's Woofs oprsnico in izkusi razliko, ki jo lahko prinese v tvojo izkušnjo sprehajanja s psom.

  • #6 Babi, letos je pa res dobra šunka!

    V tradicionalnem praznovanju velike noči je želela sodelovati tudi Ginny. Predvsem pri tistem delu, ko v igro pride šunka 🤤. Tudi vi lahko postanete zvezda našega stripa G-SPOT! Vabljeni, da svoje zabavne, nevsakdanje in odbite prigode z vašimi kosmatinci delite z nami. Najboljše bomo objavili v stripu in jih delili s svetom! :) Svoje zgodbe nam pošljite na e-naslov hello@ginaswoofs.com ali v sporočilu prek Instagrama ali Facebooka na profilu @ginas_woofs. Pošljite nam zapis vaše zgodbe, z vsemi zabavnimi in pikrimi podrobnostmi, najboljše pa bomo v sodelovanju s kreativno umetnico @karolinaumetnina (poglejte njene kreacije na IG) preoblekli v strip in ga poslali v širni svet 😊. Se veselimo branja vaših prigod!

View All
bottom of page