top of page

Iskanje

96 items found for ""

Blog objave (20)

  • Smo zmagovalci Cosmo Pet Awards 2022 🥳.

    Cosmopolitan uredništvo nas je razveselilo z novičko, da smo s torbico za sprehod postali zmagovalci izbora Cosmo Pet Awards 2022 za najljubše izdelke lastnikov in ljubiteljev malih živali. Izbor je potekal konec leta 2022. Med kar 36 izdelki v šestih različnih kategorijah, smo postali zmagovalci kategorije Garderoba (Dodatki).

  • #5 Gospod policaj, vsaj psa mam prou pripetga | Peta epizoda stripa o nevsakdanjih pasjih prigodah |

    Vsakdanje življenje s psom je res takšno: najprej se ti pokaka v dlan, potem pa te pred policistom reši kazni 💩. Tudi vi lahko postanete zvezda našega stripa G-SPOT! Vabljeni, da svoje zabavne, nevsakdanje in odbite prigode z vašimi kosmatinci delite z nami. Najboljše bomo objavili v stripu in jih delili s svetom! :) Svoje zgodbe nam pošljite na e-naslov hello@ginaswoofs.com ali v sporočilu prek Instagrama ali Facebooka na profilu @ginas_woofs. Pošljite nam zapis vaše zgodbe, z vsemi zabavnimi in pikrimi podrobnostmi, najboljše pa bomo v sodelovanju s kreativno umetnico @karolinaumetnina (poglejte njene kreacije na IG) preoblekli v strip in ga poslali v širni svet 😊. Se veselimo branja vaših prigod!

  • #4 Vsak pes je umetnik | Četrta epizoda stripa o nevsakdanjih pasjih prigodah |

    Kakšno umetnino lahko ustvari pes, če se dokoplje do peresnice polne barvnih flomastrov? 🎨 Tudi vi lahko postanete zvezda našega stripa G-SPOT! Vabljeni, da svoje zabavne, nevsakdanje in odbite prigode z vašimi kosmatinci delite z nami. Najboljše bomo objavili v stripu in jih delili s svetom! :) Svoje zgodbe nam pošljite na e-naslov hello@ginaswoofs.com ali v sporočilu prek Instagrama ali Facebooka na profilu @ginas_woofs. Pošljite nam zapis vaše zgodbe, z vsemi zabavnimi in pikrimi podrobnostmi, najboljše pa bomo v sodelovanju s kreativno umetnico @karolinaumetnina (poglejte njene kreacije na IG) preoblekli v strip in ga poslali v širni svet 😊. Se veselimo branja vaših prigod!

View All
bottom of page