top of page

🏪 Najdeš nas v petih trgovinah in sprejeti smo v start-up akademijo

Imamo nekaj dobrih novic: sprejeti smo v start-up akademijo in najdeš nas že v petih trgovinah!


1. Najprej tole: sprejeti smo v start-up akademijo!

Septembra smo pred strogo komisijo izkušenih podjetnikov iz Primorskega tehnološkega parka predstavljali idejo in vizijo podjetja Gina's Woofs. Izgledalo je približno tako kot v Shark Tanku, če ste kdaj spremljali to podjetniško oddajo :). Imeli smo pet minut časa, da predstavimo naše podjetje in navdušimo komisijo. In kako smo se odrezali?


Uspelo nam je! Bili smo izbrani v GoStartup Akademijo Primorskega tehnološkega parka. Vanjo med vsemi prijavljenimi podjetji povabijo samo 12 udeležencev. Gre za podjetniški program, ki je namenjen podjetnikom perspektivnih startupov. Na Masterclass delavnicah se sedaj osem tednov izobražujemo in urimo, da bomo še boljši za vas in naše kužke :).


2. Druga pomembna novica pa je ta, da prihajamo blizu k vam!

No, vsaj k nekaterim. Mi ves čas pridno razvijamo, delamo in se povezujemo. Predvsem pa tudi poslušamo vaše želje, ideje in predloge. Nekaj med vami nas je spraševalo, kje si lahko ogledate produkte v živo, drugi ste izpostavili, da bi vam bilo včasih lažje, če bi Gina's Woofs povodec dobili v pasji trgovini v svoji bližini. Brez skrbi, intenzivno delamo na tem.


NAJDEŠ NAS ŽE V PETIH TRGOVINAH:


PRIMORCI: Vabljeni v EVITAS SHOP v Novi Gorici. Naše produkte si lahko ogledate na naslovu Industrijska cesta 9.


GORENJCI: Gina's Woofs komplete lahko kupite v Škofji Loki v prvi pasji drogeriji v Sloveniji Yanika. Aleksandro lahko povprašate po naših izdelkih na naslovu Mestni trg 2.


SAVINJCI: V začetku decembra bo uradno potrjeno, ampak lahko vam že namignemo, da boste ovratnice & povodce G'Woofs odslej kupovali tudi v nekdanjem rudarskem mestu!! Veste za katerega gre? :)


ŠTAJERCI: Čuj, ta konec Slovenije imamo zelo radi. Je pa velik, zato bomo na Štajerskem na pasjih policah v kar dveh trgovinah! Prvo oznanimo že v decembru, v drugo pa izdelke predvidoma postavimo januarja.


Boste obiskali katero od teh trgovin?

V kateri trgovini bi še želeli, da pridejo G'woofs kompleti na police?


Sporočite nam na hello@ginaswoofs.com.

bottom of page