top of page
JB7_9088.jpg

Sledni povodci 7,5m

Svoboda pri šolanju in igri - v mejah, ki jih vi postavite.

Gina’s Woofs sledni povodec v dolžini 7,5 metra je idealen pomočnik za šolanje psa, mantrailing in nadzorovano igro na svobodi, kjer vi postavljate meje. Sledni povodci so narejeni s podloženim ročajem za mehkejši prijem in večje udobje.

ginas woofs.png

Podložen
ročaj

Štiri glavne prednosti:

  • primeren za šolanje psa, mantrailing in nadzorovano igro;

  • dolžine 7,5 metra;

  • podložen ročaj za mehkejši prijem in večje udobje;

  • Z okoljskim certifikatom OEKO-TEX® Standard 100.

ginas woofs (1).png
JB7_9123.jpg

Sledni povodec kombinirajte z oprsnico.

Varnost psa na sprehodu je najpomembnejša, zato pri igri in šolanju na slednem povodcu priporočamo uporabo oprsnice. Ta kombinacija je zanesljivejša in varnejša od uporabe ovratnice za primere, ko pes steče, zmanjka povodca in zategne.

Z mednarodnim okoljskim certifikatom.

Povodec je narejen iz obstojnega, vzdržljivega in hitro sušečega poliestra. Material nosi okoljski certifikat OEKO-TEX® Standard 100, ki potrjuje, da je prestal stroga preverjanja in testiranja, da ne vsebuje škodljivih snovi, je skladen z mednarodnimi okoljskimi standardi in prijazen okolju in ljudem.

GINAS WOOFS-oeko-tex-certifikat_edited.p

Enostavno vzdrževanje. 

Povodec je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Opereš ga lahko ročno ali v pralnem stroju na 60 °C. Zaponke so kovinske in z odličnimi fizikalnimi lastnostmi. Ne marajo pa preslane vode, zato jih za dolgoživost po namakanju v morju vedno hitro speri s čisto vodo.

NASVET: V pralnem stroju povodec operi skupaj z brisačo ali v vreči za pranje perila, da preprečiš udarjanje zaponk ob boben. Prepogosto pranje v stroju je sicer potratno z vodo in energijo. Priporočamo sprotno in ročno čiščenje posameznih madežev, ki je tudi boljše za obstojnost pasje opreme, ter sušenje na zraku ne v sušilnem stroju. 

GINAS WIOOFS.png

Sestavi svoj komplet.

Sledni povodec je del kolekcij, zato ga lahko enostavno kombiniraš z ostalimi Gina's Woofs izdelki v kompletu: z oprsnico, večnamenskim povodcem in torbico za sprehode v enakem dizajnu.

8.png
Gina's Woofs-oprsnica-SM-dots and spots (1)_edited.png
Gina's Woofs_sledni povodec (2).png

Dimenzije, material in nega.

Dolžina: 750 cm

Širina:  2 cm

Material: hitro sušeč OEKO-TEX poliester

Nega: pranje na 60 stopinjah

Sledni povodec grafika.png

We don’t have any products to show here right now.

Gina's Woofs-oprsnica-ML-dots and spots (2)_edited.png
SLEDNI PVODC