top of page

SPOZNAJ GINA'S WOOFS AMBASADORJE

Izbrali smo prvi trop G'woofs ambasadorjev, ki nam bodo ponosno pomagali soustvarjati našo hitro rastočo skupnost.

Vabilo k prijavi v Ambasador program smo objavili konec septembra, ko naši spletna trgovina in blagovna znamka nista praznovali niti še en mesec delovanja. In samo v nekaj dneh smo prejeli več kot 70 prijav z motivacijskim pismom! Iskrena hvala vsem za srčne zapise, izjemno jih je bilo prebirati. Ko bomo v naslednjih mesecih širili krog ambasadorjev, bomo znova pokukali v vaše vloge. Sedaj pa predstavljamo tiste, ki so nas s svojo unikatnostjo, domiselnimi idejami, iskrenostjo, srčnostjo in humorjem, navdušili za prvi trop G'woofs ambasadorjev.

1. JELLY, GUMMY in Karin, Jure (@jellyandgummy) | Rešenki, ki odkrivata lepote Slovenije

Najini psički Jelly Bean in Gummy Bear, sta rešenki pripeljani iz Srbije. Svojo srečo in kavč pa sta našli pri nama v Sloveniji. ❤️


Jelly je malo bolj zadržana in včasih celo malo prestrašena psička, ki dobro ve kdaj se mora postaviti zase. Obožuje plišaste igrače, spanje na vsaj petih "povštrih" (bolj je mehko, bolje je) in nagajanje sestrici Gummy.

Gummy je pravi tornado sreče, ki je vsakega vedno tako iskreno vesela. Obožuje igro z žogico, hrano in ima noro dober selektivni sluh (sliši samo tisto, kar njej paše).


Vsak prost skupni trenutek, najraje izkoristimo za raziskovanje in odkrivanje tudi tistih najbolj skritih kotičkov Slovenije. Našim dogodivščinam lahko slediš na instagramu: @jellyandgummy ali pa tudi sam/a najdeš kakšno idejo za izlet na naši spletni strani: www.jellyandgummy.si.

 

2. MEJNA in Delfina (@mejna_the_gsd)| Pohajalsko srce fotografske zvezde

Prihajam iz družine ljubiteljev živali. Od 2. leta dalje sem odraščala z nemško ovčarko Furio, po njej pa sem iz zavetišča vzela rešenko leonberžanko Rebeko. Psi me torej obdajajo že od malih nog. Otroška ljubezen do njih je hitro prerasla v način življenja, saj si življenja brez njih ne predstavljam več. So vsakdanji del mene in moja senca kamorkoli grem. Trenutno me spremlja 3 leta stara dolgodlaka nemška ovčarka Mejna. Sem Delfina, stara sem 20 let, prihajam iz okolice Nove Gorice in v prostem času sem vsepovsod, le doma ne. Po mojem opravljenem vozniškem izpitu so se prave dogodivščine in izleti šele pričeli. Ob sončnih dnevih najin prosti čas izgleda tako, da se odpraviva v hribe, raziskujeva nove lokacije, uživava v čudoviti naravi in njeni mirnosti, imava treninge poslušnosti, fotografirava pa še kaj bi se našlo.


Mejna je med drugim tudi »fotografski« pes, namreč ukvarjam se tudi s fotografijo, predvsem pasjo in glavni krivec ter pomagač je bila prav ona. Zmeraj jo imam s seboj, kamorkoli grem, saj je večinoma ona tista glavna zvezda na fotografijah. Prav tako pa jo je že skoraj nemogoče ne vzeti s seboj, saj obožuje vožnjo z avtom in pohajanja. Mejna torej obvlada kar nekaj trikcev in ukazov, ki pridejo zelo prav pri fotkanju in seveda tudi v vsakdanjem življenju. Ob deževnih dnevih pa lenarimo in se crtamo, dokler se Mejna ne spomni na žogo, katero naravnost obožuje. Naše dogodivščine skozi fotografije in storije objavljam tudi na Instagramu. Mejne nikoli ne boš videl raje počivati, kot pa iti pohajat. Če bi bilo po njeno, bi na dan imele po 10 in več sprehodov. Njeno srce je pohajalsko in ne moreš, da je ne bi oboževal s njenim mirnim a hkrati »crazy« karakterjem. Februarja pa naju čaka nekaj novega, eno zelo pomembno in odgovorno obdobje, a do takrat naj to ostane še skrivnost .

 

3. BEE, FLY in Ruby (@adventure__duo) | Vedno vesele dobre pasje in človeške družbe

Sem Lana Ruby Karničar. Prihajam iz Gozd Martuljka, majhne vasice v Zgornjesavski dolini. Delo s psi me neizmerno veseli. Že od malega sem obkrožena z njimi, saj so psi velika strast v naši družini in so naš način življenja. Sama imam 2 psički pasme border collie. Psička Fly prihaja iz Škotske psarne, stara je 5 let, Bee pa prihaja iz Nemčije in je stara 2 leti. Vsak dan smo zelo aktivne in pripravljene na nove pustolovščine. Z obema treniram in tekmujem v agilityju, s Fly trenirava tudi pašo ovac. Delamo vlečne športe, poleti pa veliko plavamo v jezerih in morju. V čudovitih sončnih dneh gremo rade tudi v hribe, obožujemo naravo in smo res vedno vesele dobre pasje in človeške družbe. Zelo me veseli tudi fotografiranje in snemanje raznih videov. Trenutno se učim dela z različnimi programi za obdelavo fotografij in videov. Tako, da fotografij mojih psov nikoli ne manjka. Navdušene smo, da smo postale del Gina's Woof's druščine. Vse naše dogodivščine in njihove čudovite izdelke lahko spremljate na našem instagram profilu @adventure__duo.

 

4. MOMO in Edina (@irishdood_momo) | Hollywoodski nasmeh cartljive kepe ljubezni

Sva Edina in Momo, prihajava iz okolice Maribora. Momo je sedem mesecev star Irish Doodle. (mešanček med irskim seterjem in pudlom), naše življenje pa je popestril letos junija. Kot verjetno vsak pasji prijatelj, bi želel biti 24/7 v družbi lastnikov, zato še posebej uživa kadar delam od doma. Momo je zelo energičen kuža, ki obožuuuje tek in lovljenje, moja pljuča pa ne dohajajo njegovega tempa, zato se pridno navajava na tek ob kolesu. Poleg tega, da je naša cartljiva kepa ljubezni, je njegova posebnost, da nas vedno pozdravi z nasmehom. P.S.: Govori se, da ima pravi hollywoodski nasmeh.

 

5. KALA, TWIX in Kristina, Jure (@8pawswander) | Pasja terapevtka in blatni šprinter

Glavni zvezdi profila 8pawswander sta Kala in Twix, bratec in sestrica, ki imata skupne človeške, ne pa tudi pasjih staršev (čeprav bi si kdo lahko mislil drugače). Kala je osemletna mešanka med samojedom in zlatim prinašalcem. Že dve leti je pasja terapevtka, ki pomaga otrokom z učnimi in čustveno-vedenjskimi težavami. Ko ni v službi, najraje od vsega prosto teka po travnikih in poljih ter brska za miškami. Sem in tja se zgodi čudež in iz sprehoda pride bela, sicer pa so skoraj vedno vsaj gobček in tačke rjave barve. Z največjim veseljem se večkrat tedensko okrasi z nešteto cufki, ki se ji zapletejo v dlako in ne grejo dol. Twix je skoraj dve leti star Border Collie, ki ima toliko energije, da bi z njo lahko oskrbovali celo Ljubljano. Njegova najljubša igrača je frizbi, najljubše opravilo pa blatna lužasta kopel po končanem šprintanju. Preizkusil se je že v agilityju in mantrailingu, kmalu pa bo tudi on začel s šolanjem za pasjega terapevta. Njegova posebnost je desno oko, ki je pol modre pol rjave barve, zaradi česar včasih zgleda, kot da škili.


Za idejno zasnovo profila stojim Kristina, socialna pedagoginja in ljubiteljica morja, potovanj ter sončnih zahodov. Za objektivom pa je večinoma moj partner Jure, fotograf in kanuist na divjih vodah. Rada se pohecava, da sta Kala in Twix najina kosmata otroka. V resnici sta najina največja učitelja, preizkuševalca jeklenih živcev in dve ogromni kepi sreče, ki včasih sicer poskrbita za kakšen siv las, večinoma pa naju izpopolnjujeta in življenju dajeta prav poseben smisel. Veseli in ponosni smo na to, da smo postali del Gina’s Woofs druščine.

 

6. FRIDA in Nastja (@rastline_in_kocine) | Neprekosljiva šampijonka v vzdržljivostnem cartanju


Sem šestdesetletna pesženska Frida, upokojena reševalka in strastna ljubiteljica sobnega šavja in vrtnarjenja. S tetico skrbiva za več kot sto sobnih rastlin ter zelenjavni in zeliščni vrt, poleg tega pa še vedno noro rada divjam, pohamsam vse, kar postaviš predme, izvrstno igram žrtev in izsiljujem sosede za kekse, pa tudi neprekosljivi šampijon v vzdržljivostnem cartanju sem, tako da si fino pretegni roke in se pripravi na čohalni maraton. Na stara leta sem postala rahlo samosvoja, moj najljubši (avtorski) rek je whatevz, whatevz.

 

7. ZIGGY, BROWNIE in Nastja (@2cookieeaters) | Največja pobalina v ulici


Ziggy, Brownie in Nastja

Mi smo en super dream team, ki ga sestavljamo Nasja (človekinja), Ziggy ("ta mali") in Brownie ("ta velika", ki misli, da je ta mala). Trenutno smo locirani v Domžalah, ampak nikoli ne veš, kam nas bo pot zanesla! Naša skupna pot se je začela davnega leta 2015, natančneje 10. avgusta. Ziggy-a so ugledale moje in fantove oči v zavetišču Turk, Brownie pa oči fantove mame (ja, na isti dan!). Od začetka žal nista bila prepričana drug v drugega, kmalu pa sta ubrala skupne note in postala največja pobalina v ulici. Skupaj sta skopala luknjo pod ograjo (vsak iz svoje strani), da sta lahko pobegnila (Ziggy žal ni bil obdarjen s tako višino kot Brownie). Nato so se za nekaj časa naše poti razšle. S fantom in Ziggy-em smo se namreč preselili v svoje stanovanje, a Brownie ni zaostajala! 2 leti nazaj se nam je pridružila še ona in od takrat skupaj uživamo v dogodivščinah in v ovirah, ki jih prinaša življenje. Ziggy je čisto običajen fant, včasih prestrašen, ampak ima za sabo Brownie, ki je pripravljena iti z glavo skozi zid. Najbolj uživamo v mantrailingu in dolgih sprehodih v gozdu. Brownie in Ziggy sta skupaj en velik popoln piškot, vsak posebej pa najbolj kjut piškotka na svetu!

 

8. MURF in Jana (@murf_the_bluemerle) | Nerazdružljivi najboljši prijateljici

Jana in Murf

Sva Jana in avstralska ovčarka Murf. Prva, ljubiteljica fotografije in ustvarjalka vsebin, druga pa ljubiteljica okusnih prigrizkov in blatnih luž. Prihajava s Primorske iz okolice Nove Gorice. Pred enim letom sva postali najboljši prijateljici in od takrat sva nerazdružljivi. Skupaj zaspiva, istočasno se zbujava, uganjava in snemava norčije, velikokrat se skupaj odpeljeva tudi v službo. S seboj imava vedno fotoaparat, da ujameva vse trenutke, ki jih skupaj doživiva. Te rade deliva na najinih profilih na Instagramu in Facebooku, Murf pa svoje sledilce zabava tudi na Tiktoku (če le ujameva val trendov, hehe). Izbrati samo en dizajn Gina's Woofs opreme pa je skoraj nemogoče, zato imava kar vse!9. FREYA, LUNA in Tea (@freyaxluna) | Cartljiva dama in zbirateljica nogavic

Tea, Luna in Freya

To sta Luna in Freya. Luna je posvojena mešanka iz Srbije, malce prestrašena, ampak najbolj hvaležna in srčna psička! Najraje ima dooolge carte v naročju, dober kos mesa in vse, kjer lahko teče. Ima pa tudi zelo damske momente in kljub temu, da ima rada vodo, ABSOLUTNO sovraži tuš.


Druga kosmata kepica - no, počasi že kar kepa - pa je Freya. Avstralska ovčarka in kraljica puppy-eyes momentov, ki je v našo družino prinesla veliko dinamike. Če bi lahko v opis prilepila videe, vam bi bilo takoj jasno o čem govorim, z besedami pa jo res težko opišem. Gospodična, ki obožuje igro, nagajanje Luni, hrano in skakanje po najbolj umazanih lužah. Aja! Pa nogavice. Obožuje nogavice. Takoj, ko ima priložnost, zmakne vsaj eno in si jo odnese na varno.


9. ELON in Lina (@elon_the_bluemerle) | Voda na prvem mestu

Lina in ELON

Sva Lina in avstralska ovčarka Elon. Prihajava iz primorske regije. Že 10 mesecev sva neprestano skupaj. Radi zganjava norčije in se veseliva vsakih novih dogodivščin ter veliko fotografirava. Nov trik, nov napredek. Za Elona veliko ljudi misli, da je samček. Ampak ne, prava dama je, njegovo ime je zelo fantovsko, čeprav se njemu ne zdi tako. Res pa je, da ima zelo, zelo redko ime, kar ji je všeč in ji paše. In ne, njeno ime ne izvira iz imena ustanovitelja avtomobilov Tesla. Elon sicer zelo rada je, še raje pije. Če bi bila človek, bi bila 100 % po poklicu potapljačica – saj veš, voda na prvem mestu. Elon ima najboljšega prijatelja, mačka Risa, ki ga zelo rada spravlja ob živce. Ja, tudi brikete in poslastice mu krade. Elon je trenutno sredi zelo hude pasje pubertete, nedavno je uničila kar dva para hišnih copatov. Zelo rada grize, laja in spi. Ko bo velika bo gnala ovce na pašo, za zdaj to trenira kar doma z mačkom Risom. On je prava mala ovca. No, pa naj bo to zaenkrat dovolj o Elonu, da ne bo kdo mislil, da je kakšen mali hudiček.

Comments


bottom of page