top of page

4 glavne prednosti Gina's Woofs oprsnic

V začetku februarja smo v izložbo postavili nov produkt. Zanj ste oktobra glasovali, da si ga želite v kolekciji: SPOZNAJTE GINA'S WOOFS OPRSNICE! V vseh desetih dizajnih in v dveh prilagodljivih velikostih, M/L za večje in S/M za manjše pse. Veliko vas je povpraševalo še po nečem, zato smo vam ustregli in dodali tudi novo kolekcijo OŽJIH OVRATNIC ZA MANJŠE PSE.


Na razvoju oprsnice smo delali zadnje mesece. V tem času smo dovršili dizajn in funkcionalnosti, da je skladna z vašimi zahtevami. Razvili smo oprsnico v modelu H, ki bo najprej varna, ergonomska in bo psom omogočala naravno, neovirano gibanje. V našem stilu, seveda 😉.


Pri oprsnicah lahko izbiraš med vsemi desetimi dizajni iz Gina's Woofs kolekcije in izbiraš med dvema nastavljivima velikostma za velike in manjše pse: oprsnice v velikostih M/L in S/M. Preden ti pojasnimo dolžine, te verjetno zanimajo še prednosti oprsnic?



Naštejemo ti samo nekaj najpomembnejših:

  1. So varne in udobne: nastavljive velikosti za manjše in večje pse.

  2. Z dodatno D rinko na sprednjem delu oprsnice, ki preprečuje vlečenje na povodcu.

  3. Z okrepljenim spojnim šivom: zašito z dodatnimi spojnimi šivi za izboljšano zanesljivost in vzdržljivost Gina's Woofs pasje opreme.

  4. Certificirane z OEKO-TEX® Standard 100: Gina's Woofs izdelki so narejeni iz materiala, ki nosi okoljski certifikat OEKO-TEX® Standard 100. Ta označuje izdelke, ki so prijazni okolju in ljudem. Materiali s to oznako so prestali stroga preverjanja in testiranja, da ne vsebujejo škodljivih snovi in so skladni z mednarodnimi okoljskimi standardi.

Ostale lastnosti:

  • Unikatni dizajni zrisani in oblikovani doma v Sloveniji.

  • Narejeni iz skrbno izbranih kosov obstojnega, vzdržljivega in hitro sušečega poliestra.

  • S kovinskimi zaponkami z odličnimi fizikalnimi lastnostmi.

  • Pralno v pralnem stroju na 40 stopinj celzija.

Katera oprsnica je primerna za mojega psa?

Če se sprašuješ, kako izbrati pravo velikost oprsnice, smo ti v pomoč pripravili spodnji diagram velikosti. S šiviljskim metrom izmeri vse štiri dolžine in izberi pravo velikost oprsnice.



Pripravili smo tudi kratek seznam pasem, ki jim bo glede na težo in velikost najbolj ustrezala S/M ali M/L velikost oprsnice.



Če tvoj kuža noče nositi oprsnice … … so ovratnice še vedno varna izbira. Veliko med vami vas je skrbnic/kov psov manjših pasem, zato smo posebej za vas pripravili kolekcije ožjih ovratnic v velikosti S/M za manjše pse:

1. Ožje od navadnih: širina ovratnice za manjše pse meri 1,5 cm. 2. Prilagodljiva dolžina za različne velikosti manjših psov: Dolžina ovratnice je prilagodljiva glede na obseg vratu tvojega psa; za vse obsege od 23 do 36 centimetrov.




bottom of page